Ingenieurs in Energietransitie 2019 
Op weg naar een duurzaam energielandschap

 

ONLINE VOORREGISTRATIE IS NU GESLOTEN. U kunt nog wel contact opnemen via e-mail en telefonisch met Sabine Lankhorst (s.lankhorst@vakbladen.com; 06 4191 7187) of Rene de Wit (r.dewit@archermedia.nl; 06 4993 1873).

Op 19 november organiseert TW (Technisch Weekblad) voor de tweede keer het congres Ingenieurs in Energietransitie, dit keer in stadion Galgenwaard in Utrecht. Tijdens dit event staan we stil bij de rol van ingenieurs en wetenschappers in de energietransitie. Welke technologie gaat echt het verschil maken? Wat kun je als bedrijf doen om jouw business duurzamer te laten verlopen? En hoe sluiten we de gebouwde omgeving aan op een ideale energiemix?

Daarnaast gaan we ook in op de vraag hoe overheden, burgers en bedrijven mee kunnen krijgen om in baanbrekende haalbare technische oplossingen te investeren.

PROGRAMMA
Topsprekers zetten met boeiende cases de zaal aan het denken. Welke techniek staat centraal? Hoe krijg je alle stakeholders mee?

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod:

  • Het klimaatakkoord: Kansen voor Ingenieurs
  • Hoe sluiten we 10 GW aan opgesteld offshore wind vermogen aan op het grid?
  • Maakt kernenergie deel uit van een duurzame energiemix?
  • Hoe initiëren we de waterstofeconomie?
  • Smart grids: hoe maken we slimmer gebruik van duurzaam energie-aanbod?

Wanneer: 19 November 2019
Waar: Stadion Galgenwaard, Utrecht

AANMELDEN voor Ingenieurs in Energietransitie

Bezoekers
Ingenieurs, technici, professionals werkend bij landelijke of regionale overheden, bedrijven die stappen willen zetten op duurzaamheid. Kortom: iedereen die zich wil laten informeren over gefundeerde technische/wetenschappelijke inzichten op het gebied van energietransitie en leads op wil doen voor toekomstige duurzame projecten.
 

Werkt u bij een ingenieursbureau dat werk wil maken van de energietransitie? Of werkt u landelijk of regionaal aan energiebeleid en wilt u in contact komen met ingenieurs die niet alleen doelen stellen, maar vooral ook feitelijke projecten kunnen starten om deze te halen? Of heb jij als startup of mkb-er oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan? Bezoek dan Ingenieurs in Energietransitie! Een middag vol kennisuitwisseling, netwerkmogelijkheden en bedrijven en organisaties die echt werk kunnen maken van de ambitieuze klimaatdoelen van onze overheid.

Houd de website in de gaten voor meer informatie over sprekers, partners en het programma!

 

bezoekersaantallen registreren
 bezoekersaantallen registreren